Her setter vi opp en bugnende

Markedsplass

Her vil du snart finne lenker til alle utstillernes hjemmesider, nettbutikker, Instagram- og Facebooksider.

Markedsplassen fylles fortløpende frem til festivalhelgen. Under selve festivalen, vil utstillerne presentere seg med live-sendinger.

Fredag, kl. 15.30-15.45

Listagarn AS

Listagarn er et lite spinneri på naturskjønne Lista.

Her produseres garn, kardebånd/flak og ferdige produkter fra norsk ull og fiber.

Fredag, kl. 16.00-16.15

Strikkezilla

Strikkezilla design inkluderer strikkeoppskrifter til barn og voksen som skal passe hverdag, tur, selskap og ikke minst garderoben du allerede har. Vi mener også at ingen strikkestund er komplett uten godt verktøy og det lille ekstra.

Fredag, kl. 16.30-16.45

Diro Design

Kristina Ivanova  bor på Vigrestad på Jæren med mann og to barn.
Hun har startet sin egen lille bedrift som heter Diro Design der hun får dyrket sin store lidenskap: å være kreativ,  hekle, sy, strikke og designe egne strikke- og hekleoppskrifter.

Fredag, kl. 17.00-17.15

Lykkelig Handel

Lykkelig er en fin butikk på idylliske Vikevåg i Rennesøy, her har vi gaveartikler og litt interiør, kaffe og sjokolade, samt MYE garn. Ja, litt av alt! 

Fredag, kl. 17.30-17.45

Norne Yarn

Norne Yarn er luksusgarn hådfarget i Oslo. Garnbasene er de mest luksuriøse blandinger av ull, silke og andre dyrefibre som kasjmir, mohair og jak. Garnet blir farget i en prosess kalt kjelefarging slik at det får de vakreste semisolide farger. Alle fargene er inspierert av norrøn historie og mytologi.

Fredag, kl. 18.00-18.15

For The Love Of Yarn

For the Love of Yarn is an award winning independent yarn brand based in the heart of Glasgow, we are a family run business working from our studio space to create luxury hand dyed yarns, handmade crochet hooks, notions and more.

Lørdag, kl. 9.00-9.15

Ullveig

Vi har 40 angorakaniner som får godt stell og jevnlig blir klippet for hånd.
Vi selger angoragarn, – i forskjellige farger og kvaliteter, unikt egendesignet håndspunnet garn, Håndfarget ull og spinnefiber. 
Jeg håndfarger også endel garn selv, og selger garnpakker på pulsvanter og -varmere med angoragarn.

Lørdag, kl. 9.30-9.45

Through the Wardrobe Yarn Co.

Through the Wardrobe Yarn Co. farger garn i myke pasteller og dype juveltoner inspirert av klassisk barnelitteratur. I tillegg til de vanlige garntypene (merinoull, mohair, osv.) tilbyr jeg et utvalg av Polwarth-garn. Dette er en slitesterk men samtidig myk ulltype med nydelig glans fra New Zealandske sauer, perfekt til sokker eller sjal.

Lørdag, kl. 10.00-10.15

S. Design

S.DESIGN er en liten bedrift på kysten av Helgeland som produserer unike strikkevesker, maskemarkører og ulike tilbehør, alt med tanke på strikkeren! 
 
Hos S.DESIGN er det jeg (Ann Cathrin), som klipper, syr, designer og lager alt. Du vil derfor kunne finne bare få eksemplarer av hver enkelt veske. 

Lørdag, kl. 10.30-10.45

Lykkegarn

Lykkegarn er et lite garnfargeri i Arna, Bergen. Det er jeg, Trine Lise, som driver det. Jeg elsker farger og farger på de fineste baser hjemme på mitt vaskerom. I min nettbutikk har jeg også diverse strikkeoppskrifter og litt strikketilbehør.

Lørdag, kl. 11.00-11.15

The Loveliest Yarn Company

An online yarn shop, based in the UK, bringing you the loveliest yarn, patterns & knitting accessories. From artisan hand-dyed yarns, including The Wool Barn and Banshee Yarns, and beautiful accessories, including CoCoKnits, we hope to make buying yarn online more delightful.

Lørdag, kl. 11.30-11.45

Mohairia

Selger deilige Love Mohair og garnpakker med eget design.

Lørdag, kl. 12.30-12.45

Havrebarna

Havrebarna drives av to strikkeglade mødre, Liv Inger Lundseng og Marit Elise Nyvold, begge bosatt i Trondheim. Vi utvikler strikkeoppskrifter til baby og barn, og har som mål å spre strikkeglede i befolkningen med lettleste oppskrifter og tidløse design.

Lørdag, kl. 13.00-13.15

Spøtegarn

Spøtegarn er et lite fargeri med to søstre, Maren og Gøril, som farger fargerikt garn på flere garnbaser. 

Lørdag, kl. 13.30-13.45

Unikt garn

Unikt Garn AS driver med håndfarget garn farget i små porsjoner. For oss er håndfarget garn eksklusivt, unikt og morsomt. Farger er utrolig givende, og vi oppdager stadig nye, fantastiske kombinasjoner. Fargene utspiller seg forskjellig alt etter garntype og framgangsmåte, og dette er like spennende hver gang!

Lørdag, kl. 14.00-14.15

StrikkDet

Hos StrikkDet finnes du håndlagde produkter til å oppbevare strikketøy og strikkestæsj i, i mange forskjellige farger. Du finner også alt fra treknapper til flotte knapper som setter prikken over i-en på strikkeplagget. StrikkDet har også maskemarkører i mange forskjellig former, fasonger og farger som passer opp til pinne 12mm.

Lørdag, kl. 14.30-14.45

Fløtre

Fløtre lager avtakbare skinnlapper til å pynte strikkeplagg med, og skinnmapper til alle småtingene som maskemarkører og målebånd som alltid er vanskelig å holde styr på. Hun fører også sakser, flettepinne og maskemarkører i tillegg til strikkeoppskrifter til barn og voksne.

Lørdag, kl. 15.00-15.15

Lofoten Wool

Ull fra lykkelige sauer

Lofoten Wool produserer garn fra sauer i Lofoten og Nordnorge. Vi ønsker å løfte fram og bruke den fantastisk rene råvaren som ulla er.

Lørdag, kl. 15.30-15.45

Enchanted Forest Fibers

Enchanted Forest Fibers er lidenskapen til norsk-amerikanske Karen Walthinsen. Hun jobber til daglig som musiker i Kristiansand Symfoniorkester, men elsker alt som har med garn å gjøre og bruker all fritid på hobbyen sin.

Lørdag, kl. 16.00-16.15

Lofotstrikk

 – en verden av garn, strikkeoppskrifter og vakkert tilbehør. Lofotstrikk har nøye utvalgte varer av høy kvalitet og Gro sin sans for detaljer og for det som er vakkert skinner gjennom alt du finner i sortimentet.

Lørdag, kl. 16.30-16.45

Quilte.NET/ Strikkeloftet

Ren nettbutikk. Selger varer til hele Norge.
Vi selger quiltemønstre og strikkemønstre fra Vera Fjellås.
Strikkemønstrene selges uten garn. Er på norsk og helt unike.

Lørdag, kl. 17.00-17.15

Vaid Plantefargeri

Unikt plantefarget garn! Vaid Plantefargeri selger plantefarget garn, farget med kortreiste plantefarger fra egen fargehage og lyngheiene i Øygarden.